Tips og tricks til dig der renoverer hus

28 oktober 2021 Steffen Petersen

advertorial

Det kan til tider virke som en uoverkommelig proces, når man renoverer hus. Måske er du i gang med at renovere nogle rum i dit hus eller måske er du i gang med en totalrenovering af håndværkertilbuddet, som du købte billigt. Uanset hvad, så er der mange beslutninger, der skal træffes og vi vil forsøge at hjælpe dig på vej med nogle tips og tricks. 

1. Når du skal vælge døre og vinduer 

Der er som sagt mange beslutninger, der skal træffes, når du renoverer hus. En af beslutningerne omhandler døre og vinduer og disse har kæmpe betydning for dit hus’ udtryk. En af de ting, som du skal beslutte, er, hvilken farve de skal have. Her er et godt råd at tænke over, hvilken farve der vil være flot sammen med farven på dit hus. Vi finder det f.eks. særdeles smukt, når et hvidt hus har sorte vinduer.

Det kan være svært at vælge facadedøre og farve hertil og vi anbefaler også her, at du tænker på farvekontrasten mellem huset og døren. Derudover skal du også vælge form og stil på både døre og vinduer. 

2. Når du skal vælge tag 

Det samme råd gør sig gældende, når du skal vælge, hvilket tag der vil passe bedst til dit hus. Det er smukt og klassisk at vælge et sort tag, hvis du har et hvidt hus – og så med sorte vinduer. Det giver et helt særligt udtryk, som vi finder særdeles smukt. Der er dog også mange andre muligheder til dig, der ikke foretrækker sorte og hvide farver. Du skal desuden også vælge, om du vil lægge tagsten eller tagplader. Tagsten er et smukt, men dyrere valg og du kan derfor spare penge ved at vælge tagplader, som også kan give et smukt resultat. 

3. Når du skal indrette 

Når du endelig er færdig med renoveringen, er det blevet tid til at indrette. Måske har du allerede gået og indrettet hele huset i dit hoved, men når du endelig når til denne del, så kan det alligevel være sværere og mere uoverskueligt end først antaget. Vores bedste råd er derfor at indrette rum for rum. Det kan virke mere overskueligt og du kan stadig sørge for, at der er en rød tråd gennem rummene, som skaber en smuk helhed. 

Flere Nyheder