Styrk dine sprogkundskaber inden du starter på studie

Styrk dine sprogkundskaber inden du starter på studie

Hvis du snart skal starte på et studie, hvor en stor del af undervisningen foregår på et andet sprog, eller hvor du måske direkte skal studere et andet sprog, er det naturligt, at du er nervøs for, om dine sprogkundskaber er gode nok. Men der er ingen grund til, at du er nervøs for, hvordan det skal gå. Du kan nemlig nå at styrke dine sprogegenskaber, inden du starter på studiet ved at tage på et sprogkursus. En rigtig god ide er, at du tager et sprogkursus i udlandet, hvor du kommer til at tale sproget hver dag. Det er med til at gøre, at du lærer sproget meget hurtigere. 

Der findes en række firmaer, der kan hjælpe med at arrangere sprogkurser i udlandet. Et af dem, som du helt sikkert bør overveje, er bundgaard-rejser.dk. De har mange års erfaring med at sende studerende til hele verden. Der har du blandt andet mulighed for at bo hos en værtsfamilie, hvilket er med til at gøre, at du kommer til at tale sproget hele tiden. Læs mere her

Når du tager på sprogrejse, kommer du til at gå i skole hver dag. Du kan som regel selv vælge på forhånd, hvor mange timer du vil have om dagen. Dermed kan du sikre, at du får det antal timer, der passer til dig. For der er jo også andet ved sådan et ophold end at gå i skole. En vigtig del af det at være i udlandet og lære sprog er også at interagere med de lokale på forskellig vis. Det kan du for eksempel gøre i din fritid. 

Udover at du kan styrke dine sprogkundskaber på et ophold, er det derfor også en god mulighed for at få nye venner. Der kommer til at være masser af andre unge fra hele verden, hvilket giver dig et kæmpe netværk i udlandet.