Sådan laver man god rensning af træterrase

Sådan laver man god rensning af træterrase

Som det første skal vi lige fortælle, at dette ikke er en udførlig guide, som du skal følge slavisk, for at få dig en flot træterrase igen, når den har været godt brugt i en rum tid.

Det er blot nogle punkter, som du kan slå ned på, så du kan finde ud af, hvad du eventuelt kan gøre med din træterrasse, når den trænger til at blive gjort rent.

Nogle elementer er derfor måske ikke nødvendige for dig at bruge, andre skal du måske gennemgå flere gange, nogle kan du bruge eller shoppe rundt mellem.

Men det er op til dig selv at finde ud af, hvad der skal gøres med din terrasse af træ. Så du skal ikke klandre os, hvis du terrasse ikke ser flot ud bagefter.

Som det første er det rigtig smart at skaffe noget rens af træterrase, men hvilket type, du skal bruge, afhænger af, hvilket træmateriale, som din terrasse er lavet af.

Din terrasse kan jo være lavet af forskellige typer af træ, hvor der er overgange flere steder, så måske skal du have fat i forskellige typer af rensningsmidler.

Har du terrasse stået i lang tid, er den måske ved at være mørnet og lettere eroderet, hvorfor en afhøvling kan være på sin plads til at få den flot igen.

Dette ser man blandt andet, hvis terrasse har stået i hele sæsoner eller bare i det halve år, man sjældent bruger den, hvor den har fået lov til at passe sig selv.

Hvis det ikke står så grelt til, så kan man jo nøjes med en afslibning, der ikke stikker helt så dybt.

Når de ting så er gjort, så kan du give terrassen efterbehandling, og når den så har fået mulighed for at sætte sig, så kan du afrunde med en grundig omgang almindelig rengøring af den.