Pas på dig selv som tandlæge i Rødovre på vej hjem

Pas på dig selv som tandlæge i Rødovre på vej hjem

Det er udelukkende en god idé at være den bedste tandlæge i Rødvore, for hvis den slags giver godt med omtale, så hiver det også kunder til forretningen!

Men de forkerte mennesker kan også nys om det og udnytte det, baseret på en fejlopfattelse, som kan have konsekvenser for dig som tandlæge…

I gamle dage var det jo ikke usædvanlige, at en erhvervsdrivende tog dagens omsætning med sig efter arbejde og satte det i banken i firmakontoen, efter det var talt op.

Men den slags blev så meget en rutine, at forbrydere regnede den slags ud, så selvom forretningsmanden tog bagdøren ud, så stod de parat til at overfalde en og berøve en dagens omsætning.
Senere indførte man at lade andre ansatte om at klare den slags ved frokosttid eller tilfældige tidspunker på dagen på en diskret måde, så det ikke blev set af lyssky mennesker.

Derfor kan man sige, at det kun er en god ting, at man nu om dage betaler elektronisk, med kort, MobilePay, med regning med hjem eller i sjældne tilfælde den gammeldags fluesmækker, da der så ikke er rede kontanter på spild.

Desværre ved folk ikke altid den slags og har fulgt med i udviklingen, og specielt hvis det er desperate mennesker, der mangler penge og ikke er en del af en forbryderbande, men arbejder alene.

For så hører vedkommende måske om, hvor den bedste tandlæge i Rødovre befinder sig, og man tænker, at en tandlæge da må tjene godt, og hvis man ligefrem er den bedste, så sætter man måske prisen højt, selvom dette ikke er tilfældet.

På vej hjem fra arbejde den dag kan denne tandlæge så bliver overfaldet med tanke om, at vedkommende må have penge på sig.

Dette er så ikke sandt, men man bliver alligevel overfaldet og får måske permanente skader på sig.

Sørg derfor for at se dig over skulderen, gå helst ikke alene hjem, tag egen bil hvis muligt og tjek, at låsen til forretningen er aktiveret.