Nå dine målsætninger med hypnose

Nå dine målsætninger med hypnose

Har du sat dig et mål om vægttab eller rygestop – eller måske endda højere selvværd og selvtillid? Vil du gerne have et boost i den rigtige retning i forhold til at nå dit mål? Så bør du prøve med hypnose hos en erfaren hypnotisør.

Hvordan arbejder en hypnotisør?

Når du første gang er på besøg hos din hypnotisør, vil han eller hun indlede med en samtale omkring dine mål med hypnosen – og ikke mindst dine forventninger dertil. Det er vigtigt, at du og hypnotisøren så at sige er i øjenhøjde, således at du ikke bliver skuffet. Hypnotisøren vil sikre sig, at der er en vis realisme til stede i dine målsætninger og forventninger, og sammen vil I finde frem til en model, som I begge kan være trygge ved.

Sover man under hypnose?

Den lette trance er en mellemtilstand, som minder om en slags dagdrøm. Målet er ikke, at klienten skal falde i søvn, og derfor er det mest optimalt, hvis klienten sidder i en behagelig stol frem for at ligge på et leje. Måske er du ikke helt afslappet i stolen til at begynde med – men bare rolig, det skal nok komme!

Du vil ikke opleve at falde i søvn under hypnosen, hvis altså hypnotisøren gør sit arbejde godt. Du vil være til stede under hele seancen, men måske vil du ikke høre alle hypnotisørens ord – kun lige fange de vigtigste essenser. Det er vigtigt, at du føler dig tryg ved din hypnotisør, så du ikke forsøger at kæmpe imod hypnosen. Og det er frem for alt vigtigt, at du selv nærer et inderligt og oprigtigt ønske om at nå det mål, I sammen har fastsat.

Hvor finder jeg en dygtig hypnotisør?

Når du står for at skulle udvælge en hypnotisør, er det vigtigt, at du vælger en uddannet én af slagsen. Skal du bruge en hypnotisør i København, kan du med fordel læse mere på aagaard-psykoterapi.dk