Hvad laver en boligadvokat?

Hvad laver en boligadvokat?

Når du skal købe bolig, kan boligadvokaten hjælpe dig med at gennemlæse al den dokumentation, som hidrører fra den bolig, du ønsker at købe. Dokumentation så som referater af generalforsamlinger i boligforeningen eller de til ejendommen hørende budgetter og regnskaber kan afsløre en sløj økonomi eller andre væsentlige forhold, som kan få indflydelse på din beslutning om køb.

Boligadvokaten kan herefter råde til til eller fra købet – og denne rådgivning er både nøgtern og uvildig, og kan altid betale sig på den lange bane.

Hvem er Eboligadvokat?

Leder du efter en dygtig og kompetent boligadvokat, som kan hjælpe dig i forbindelse med køb af hus eller lejlighed, kan du finde vedkommende hos Eboligadvokat. Den helt store fordel ved at benytte Eboligadvokat er, at du kan få adgang til de samme advokat ydelser til lave priser, uanset hvor du bor i landet – og hvor du planlægger at flytte hen. Hos Eboligadvokat er der nemlig skruet ned for udgifterne til fine kontorer og anden tilsætning, hvilket betyder, at virksomheden kan holde priserne i et helt fornuftigt leje.

Eboligadvokat er for dig, som har brug for standard advokat bistand i forbindelse med boligkøb – det vil sige ydelser så som gennemlæsning af dokumentation, rådgivning i forhold til beslutningen om køb, udarbejdelse af eventuelle forbehold i forbindelse med handelen og selvfølgelig opdatering og anmeldelse af det til boligen hørende skøde til tinglysning og optagelse i det online tinglysningsregister.

Med en boligkøbspakke fra Eboligadvokat får du alle disse ydelser – og flere til, afhængig af om du vil købe hus eller lejlighed. Ydelserne er særligt tilpasset de behov, man som boligkøber står over for, og er designet til at føre dig sikkert i mål med dit køb af hus eller lejlighed. Du står med andre ord sikkert, når du vælger Eboligadvokat som din boligadvokat.

Du kan læse mere, og finde billige boligadvokater, på eboligadvokat.dk