Find din næste brugte bil på Fyn

Går du med planer om at købe en brugt bil, er det en god ide at lave et godt forarbejde inden, så du ikke risikere at købe den forkerte bil til den forkerte pris. 

Hvis du allerede ved hvilken type bil du gerne vil købe, er det en god ide at lære bilen at kende. Start med at læse op på hvad andre som har ejet den samme bils erfaringer er. Har de været glade og tilfredse. Vil de købe bilen igen og vil de anbefale den eller det modsatte. Husk der kan være stor forskel på  de forskellige årgangene som bilen er produceret i.

Det er også vigtigt at finde ud af hvilke fejl bilen typisk har. Er det fejl som er nemme at få lavet på et værksted eller vil det koste kassen hver gang. Hvis det sidste er tilfælde skal det ses på prisen. Det siger sig selv, at med mindre at du selv er mekaniker, skal du undgå den slags biler.

Når du står foran bilen

Du kan finde din bil hvor som helst og heldigvis er Danmark så lille, at du kan kigge i hele landet. Herunder at du kan kigge på brugte biler på Fyn. Ved at kigge på biler i hele landet kan du ende med en bil, der er bedre og langt billigere, end hvis du blot kigger i dit nærområde. Det kan være både hos en forhandler, som hos en privat sælger. 

En forhandler har den fordel at køber du en bil der kommer bilen med en garanti og den typisk har været forbi en mekaniker inden den bliver sat til salg. Salget er også omfattet købeloven, hvilke en bil købt hos en privat sælger ikke er. Her har du købt bilen som beset. Med mindre du har sikret dig at du har lavet et forbehold i en købsaftale.