Det kan blive dyrt at lave gulvafhøvling selv i København

Det kan blive dyrt at lave gulvafhøvling selv i København

I København findes der mange forskellige slags gulve af ældre karakter, så derfor kan de før en gang gulvafslibning og efterbehandling have brug for at blive høvlet ned via en omgang gulvafhøvling.

Så tænker du måske, at den slags groft arbejde kan du da sagtens gøre selv, for det kan da umuligt være sværere end at tage en afhøvler og så høvle i bund.

Det er her, du skal stoppe dig selv og hyre professionelle gulvafhøvlere ind til at udføre arbejdet for dig.

For det første er det ikke bare så nemt at tage en afhøvler og høvle i ens trægulv derudaf. Man skal vide, hvor langt eller kort, der skal slibes ned, og dette skal gerne gøres ensrettet over hele gulvet til slut, så det ikke ender med at hælde eller have forhøjninger eller fordybninger.

Og når man netop har med gamle gulve i København at gøre, kan man risikere, at man får ødelagt gulvene mere, end man gør gavn på dem.

Netop det at udføre en gulvafhøvling er noget, man gør inden en gulvafslibning, så dette er blot første led i længere proces af behandling af ens gulv, der også inkluderer rengøring og efterbehandling.

Men en gulvafhøvling kan også være sidste led i et at redde et gulv, inden det bliver alt for ødelagt, så hvis du forsøger at gøre det selv, og ikke besidder den rette erfaring og det rette værktøj, som de udlærte fagfolk har, kan det medføre større skader på gulvet.

Måske ender du med helt at ødelægge dit trægulv i København, der både har historisk værdi og affektionsværdi, og så skal gulvet alligevel udskiftes ud – og et nyt gulv kan blive rigtig dyrt!

Derfor er vores råd til dig, at hvis du vil have det bedste resultat med en gulvafhøvling og den efterfølgende behandling, skal du lade dygtige fagfolk om at gøre det – for ellers kan det blive mere dyrt, end de penge du eventuelt ville spare på at gøre det selv.