Bestil din brunch som mad ud af huset

Skal du holde fest eller reception i anledning af bryllup, barnedåb, jubilæum, eller måske konfirmation eller studentereksamen? Så kan du spare dig selv for megen besvær ved at bestille mad ud af huset til denne lejlighed. Med mad ud af huset slipper du for at slave i køkkenet i mange timer, måske endda dage. Og du vil kunne præsentere et væld af retter som du aldrig selv ville have kunnet frembringe.

Hvilken slags mad ud af huset kan jeg få?

I gamle dage var udvalget af mad ud af huset fra catering firmaer stærkt begrænset. Mange firmaer tilbød nærmest identiske menuer med suppe, steg og is – og det kan jo godt gå hen og blive lidt kedeligt. Men nu om stunder vil du kunne vælge og vrage blandt et stort udvalg af alskens spændende retter, anretninger og menuer.

Der findes utroligt mange variationer over temaet mad ud af huset, her under buffet anretninger, retter til fad servering, eller a la carte retter. Og hos Kokken & Jomfruen kan du som noget relativt nyt vælge spændende brunch ud af huset.

Hvad indeholder en brunch ud af huset fra Kokken & Jomfruen?

En lækker brunch ud af huset fra Kokken & Jomfruen kan bestilles i flere forskellige varianter. Du kan vælge de enkelte brunch klassikere så som amerikanske pandekager med blåbær og sirup, bacon, æg og brunch pølser, og kombinere med elementer så som baked beans, røget laks, mini tærter, frikadeller, lun leverpostej, kyllingevinger eller kyllingespyd, yoghurt, diverse wienerbrød, og et solidt udvalg af gode oste.

Til en brunch ud af huset menu hører selvfølgelig forskellige typer brød samt tilbehør så som marmelade, smør, syltetøj og honning. Og du kan altid vælge iblandt en bred selektion af pålæg og charcuteri til at gøre din brunch ud af huset helt perfekt.

Bestil brunch ud af huset på kokken-jomfruen.dk.